Временният национален селекционер Георги Иванов не бе много разговорлив след най-срамния момент в българския футбол, който видяхме тази вечер.

България не победи Гибралтар, двата тима завършиха наравно 1:1, а преди днешния мач, опонентът ни бе взимал точки само срещу "колоси" като Сан Марино и Лихтенщайн.

След мача малко нелепо Георги Иванов тръгна да се оправдава със защитната игра на противника, но все пак говорим за опонент, с 40-годишен митничар и 39-годишен полицай в състава си.

Нямаме нищо против възрастта и професията на тези хора, но срещу тях имаше 11 професионални футболисти в бели екипи, които не ги победиха.

А след мача Георги Иванов каза:

"Футболистите опитаха да победят, направиха всичко възможно, но отборът на Гибралтар се беше подредил. Но този резултат изобщо не е добър предвид това, че играхме с Гибралтар. Опитахме се, явно това са ни възможностите, явно толкова можем.

Не мисля, че имам притеснение в играчите, Просто не използвахме шансовете, не използвахме простраснтвата си. Резултатът е лош, но не мога да кажа, че футболистите не дадоха най-доброто от себе си.

В крайна сметка трябваше да освежим някои хора. Все пак мачовете са много, след три дни сме в Грузия.

Критиките не са спирали. Трябва да приемем реалността каквато е".