Кандидатът за президент на БФС - Георги Иванов, говори пред медиите преди срещата си със столичните клубове.

Гонзо иска да запознае отзовалите се софийски клубове със своята програма, като я определи за позитивна.

Той също така коментира нападките на останалите кандидати, свързани с образованието му. Гонзо припомни, че щом има висше образование, то съвсем логично има и средно преди това.

"Нормално Борислав Михайлов ме е поканил в БФС, работихме по програми и направихме доста неща. Използваме програмата, която е направена до 2026-а, това са неща, които трябва да завършим. Очакваме подкрепа, за да можем да завършим нещата, които сме започнали, а след това да надградим с нови идеи.

Ние сме опоненти, не сме врагове. С Бербатов сме играли в нациолания отбор, сега сме опноненти, но това не значи, че аз нямам уважение към Бербатов. Хората ще са тези, които ще изберат кой е най-достоен. Всеки един от кандидатите има своите идеи, излага своите програми.

Убеден съм и трябва да направим всичко възможно след Конгреса да се обединим и да гледаме в една посока всички кандидати. Трябва да гледаме в една посока за да може да работим с държавата. Аматьорският футбол, ДЮШ имат нужда от помощ. Трябва да обърнем сериозно внимание на ДЮШ, защото там се изграждат новите футболисти.

Ако имаш висше образование, трябва да имаш и средно. Няма да коментирам хора, които са предприели тази негативна кампания срещу мен. Те имат проблеми със себе си, нещо ги изяжда отвътре", заяви Гонзо.