Гръцки футболист, който има и мачове за младежкия национален отбор на страната, е намерен тази сутрин удушен в колата си, а също така е бил и с вързани ръце, съобщи полицията.

Трупът на 31-годишния Никос Цуманис е открит на пристанището Неа Крини, на 10 километра от центъра на Солун в посока Халкидики. В полицейския доклад и заключението на съдебния лекар се посочва, че смъртта е настъпила в следствие от задушаване.

Полицията вече е започнала разследването и смята смъртта му за подозрителна, защото го е намерила с вързани ръце. Левият бек на третодивизионния Македоникос (Неаполи) изчезна в понеделник и семейството веднага съобщи за случая, като Цуманис беше обявен за общодържавно издирване.

Той подписа на 13-и септември с Македоникос, който е неговият роден клуб. Иначе има сезони и в Първа лига, където е носил фланелките на Арис (Солун), Ксанти, Керкира, Пантракикос и Верия. През последните три години играеше за друг солунски отбор- Аполон Понту, известен преди години като Аполон Каламария.

Embed from Getty Images