Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев реагира остро след загубената битка за титлата. "Червените" бяха до последно в спора за шампионския трофей, но в крайна сметка отстъпиха на Лудогорец.

Часове след развръзката Ганчев иронично определи най-добрия състав за Лудогорец.

"Футболът е игра за джентълмени и заради това искам да поздравя актуалния шампион на България", написа Ганчев в Instagram.

На вратата за шампионския тим на Лудогорец е президентът на БФС Борислав Михайлов.

Защитата в идеалния състав е формирана от шефа на Профилигата Атанас Караиванов, ръководителя на съдиите Виктор Кашай, председателя на Дисциплинарната комисия Юри Кучев и председателя на Апелативната комисия Валери Апостолов. Шефът на съдийската комисия е поставен като капитан.

Съдиите Красен Георгиев и Драгомир Драганов са опорни полузащитници. Колегата им Георги Кабаков е по дясното крило, а Кирил Десподов по лявото. Директорът в Лудогорец Георги Караманджуков (изобразен с куфарче, намек за раздавани подкупи) е позициониран зад нападателя, който е Игор Тиаго.

На резервната скамейка Гриша Ганчев поставя бившия премиер Бойко Борисов, както и мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков. Там са още Христо Крушарски, Емил Костадинов, Йордан Лечков, Волен Чинков и Георги Гинчев.

Дублиращи отбори на този състав са Локомотив Пловдив и Левски - очевиден намек, че двата клуба са помагали на Лудогорец.

Instagram