Хари Кейн обясни мотивите си защо иска да напусне Тотнъм в итнервю с легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил, който е водещ в Sky Sports.

Суперзвездата на Тотнъм най-вероятно ще премине в друг отбор през лятото и според него оферта от 100 милиона паунда би била достатъчна, за да се съгласи собственикът на "шпорите" Даниел Леви.

Кейн е от юноша в лондонския клуб, но още не може да спечели трофей и това го кара да помисли за промяна.

"Знам ли. Леви може и да поиска да ме продаде. Може да си помисли "мога да взема 100 милиона за теб, защо не?". Няма да струвам толкова след две или три години.

Надявам се, че с Леви имаме добри отношения. Дал съм всичко на клуба, тук минаха 16 години от живота ми. Така че се надявам на честен разговор с него и да изясним какво правим.

Не искам кариерата ми да завърши и да съжалявам за нещо. Искам да съм най-доброто, което мога да бъда. Казвал съм го и преди, никога не съм обещавал да остана в Тотнъм до края на кариерата си. Не съм и казвал, че ще напусна.

Чувствам, че има време за още една кариера пред мен. Остават ми седем или осем години и не бързам за нищо. Имам още много да дам и мога да стана още по-добър. Мога да сътворя още по-добра статистика от сегашната. Не ме е страх да кажа, че искам да съм на нивото на Роналдо и Меси. Това е моята цел. Целя да печеля трофеи, да бележа по 50, 60, 70 гола на сезон. Това е стандартът, който желая за себе си", обясни английският национал.