Суперзвездата на Тотнъм Хари Кейн ще проведе разговор със собственика на клуба Даниел Леви за евентуален трансфер през това лято.

Вчерашната загуба на "шпорите" с 1:3 от Лийдс почти заличи всякакви шансове отборът да се класира за Шампионска лига през следващия сезон.

Това е поредно разочарование за Кейн, който иска да печели трофеи и е съветван от бивши играчи да потърси успехите в по-силен отбор.

Нападателят е наясно, че Даниел Леви няма намерение да го продаде, но ще проведе разговор с него, за да го помоли да изслуша всички оферти.

Кейн няма да подаде официална молба за трансфер, подобна на тази на Лионел Меси, за да не прояви неуважение към клуба, който го откри за големия футбол.

Очаква се Манчестър Юнайтед да отправи оферта от 90 милиона паунда, като и това да е най-сериозното предложение за трансфер на Кейн през тази година.

Най-скъпият трансфер от "шпорите" към "червените дяволи" остава Димитър Бербатов, който премина за 31 милиона паунда през 2008-а. Следват Майкъл Карик (18 млн.) и Теди Шерингам (3,5 млн.)