Старши треньорът на националния отбор на България по футбол Петър Хубчев заяви преди мача със Словения от Лигата на нациите, че е доволен от видяното в подготвителния лагер.

"Трикольорите" пристигнаха в Любляна, където в четвъртък ще изиграят първия си мач от новосформирания турнир.

"Не мога да кажа нещо съвсем ново от това, което казах преди 3 дни, но видяното през това време ме удовлетворява напълно. Целият отбор тренира по начин, по който дори и аз не съм си представял. Всички бяха много дисциплинирани и концентрирани бяха всички момчета.

Много е трудно при наличието на 12-13 нови да се получат нещата от първия път, но аз съм доволен от старанието, което видях. За съжаление феновете не се интересуват от това и искат само резултати, но трябва да знаят, че и играчите ги искат", каза Хубчев.

Селекционерът добави, че в тима няма здравословни проблеми, като единствено халфът Мартин Райнов е с болки в глезена, но те не са нещо ново.

Запитан за съперника, Хубчев каза, че Словения е силен отбор с четирима или петима много класни играчи, но не пожела да навлиза в повече детайли, заявявайки, че иска да се концентрира върху собствения си отбор.

България гостува на Словения в четвъртък, а мачът е от 21:45 българско време.