Наставникът на Левски Петър Хубчев не бе кой знае колко доволен от представянето на своите футболисти в мача с ЦСКА, най-вече през второто полувреме.

Хубчев потвърди, че резултатът 0:0 е закономерен и похвали привържениците на своя клуб. 

"Не влизаше в нашите планове нулевото равенство. Играта на отбора ме интересува, а не съм съвсем доволен от нея. Първото полувреме беше прилично. Без да искам да лъжа, второто въобще не исках да играем така.

Отстъпихме игрово на ЦСКА тогава. След като сме правили планове с тези хора, няма как да не повлияе смяната.

Никой от футболистите на Левски не трябва да се съобразява с мнението на треньорите. Равенството беше закономерно. Доста мачове съм играл, на много места, но няма такова нещо като подкрепата на "сините" фенове.

"Никой от футболистите на Левски не е длъжен да се съобразява с мнението на треньорите. Моето е такова - реален резултат с оглед на мача. Но е хубаво, че Костов е казал това", разясни треньорът на Левски, който не скри възхищението си от феновете на тима.

Такава атмосфера може да се види на малко места. В България - никъде. Играл съм на много места, но рядко се случва това нещо. Шапки долу на тези хора и за начина, по който се държаха.

Стават много големи неща в клуба, но до този момент никой няма право да се оправдава с това нещо. Няма човек, който да знае как ще се развият нещата. Намерете един и ми го покажете. Да каже: "това ще стане и това ще стане". Няма такъв. Има няколко отбора в България, които благодарение на фенската маса няма как да не съществуват. Познавам много отбори, които са играли в четвърто и пето ниво, а събират по 20 000. Левски е такъв", заяви Хубчев.