https://sja.sportradar.com/w/DirBG/18817484/0131/bg

Петър Хубчев бе видимо и обяснимо разочарован след тежката загуба с 0:3 от кипърския АЕК Ларнака в Лига Европа. Наставникът заяви, че някои от играчите не са се раздали и че новото попълнение Насиру Мохамед не знае основни неща за футбола.

"Червеният картон при това тежко време бе ключовият момент. Щом съдията е преценил, значи е трябвало да го покаже. Атмосферните условия бяха еднакви за двата отбора. Няма да стане по-студено в Кипър.

АЕК е отбор, който държи дълго време топката много добре и за тях беше добре дошъл червения картон. Те изчакаха търпеливо и се възползваха максимално. За нас ставаше все по-тежко и по-тежко. Видях 5-6 човека, които не се раздадоха докрай.

Смених Каргас заради жълтия му картон. Не съм доволен от Насиру Мохамед. Много неща повече трябва да видя от него. Това момче тренира само вчера с нас, но не съм доволен. Футболист, който идва от такова ниво, трябва да знае поне основни неща.

Няма да се оправдаваме със селекцията. Това е наша вина щом не сме успели да я направим. Банално е да казваме къде е грешката. Какво да направим като Найденов се разболя преди да се качим на самолета. Няма никакво оправдание. Който влезе трябва да играе на какъвто и да е пост.

Приемам който и да е мач нашите футболисти за фаворити. С тази мисъл ще излезем и за следващия мач. Много е тежко, но във футбола са ставали какви ли не обрати. Реално ако гледаме нашето състояние ще бъде много тежко.", смята специалистът.