Петър Хубчев е прекратил вариация на своето споразумение с Левски по вина на клуба, разкри неговият адвокат Георги Градев.

Причината е системното нарушаване на клаузата за поверителност от страна на изпълнителния директор на "сините" Ивайло Ивков.

Вчера Ивков се обърна към феновете, за да даде отчет за разходите на клуба в последния месец, като от него стана ясно, че месечната вноска към Петър Хубчев и неговият щаб е в размер на 97 500 лева.

Георги Градев разкри, че ако системното нарушаване на клаузата продължи, Хубчев може и да прекрати цялото си споразумение с клуба, което ще е голям проблем за Левски.

Както добре знаем, треньорът осъди клуба за няколко неполучени заплати и такива до края на договора си при своето уволнение през лятото на 2020-а.

Според информациите сумата е почти милион лева, а единственият начин Левски да я плати са именно тези месечни разсрочени плащания.

По време на вчерашното си обръщение Ивков сподели доста любопитен детайл, че в най-критичния момент за клуба, мажоритарният собственик Наско Сираков е помогнал с безлихвен заем в размер на 250 000 лева.