Ръководството на Левски събра някои от най-големите си легенди на специален празничен обяд в навечерието на Коледа.

В ролята на домакините на събитието бяха мажоритарният собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Ивайло Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров и треньорът на първия тим Станимир Стоилов.

Те посрещнаха емблематични имена за "синята" историята като Стефан Аладжов, Кирил Ивков, Добромир Жечев, Георги Цветков, Стефан Павлов, Янко Кирилов, Владимир Николчев, Войн Войнов, Емил Велев, Емил Спасов, Петър Петров, Пламен Николов, Кирил Вангелов и Николай Тодоров.

"Изключително се радвам да видя част от хората, които са писали исторяита на любимия ни клуб, при това със златни букви. Хора, някои с които съм имал удоволствието да играя, а други съм гледал в захлас и не съм помислял тогава, че мога да достигна до първия отбор. Хора, от които съм се учил", заяви Наско Сираков.

"Макар и символично, решихме в последния момент да организираме това тържество. Надявам се да се радвате на успехите на любимия клуб, както сте правили дълги години наред", пък бе посланието на Ивайло Иваков.