Феновете на Малмьо никога няма да простят предателството на Златан Ибрахимович. Шведският нападател сравнително скоро се превърна в един от собствениците на Хамарби, а това никак не се понрави на привържениците на родния му отбор.

Този ход на Ибра доведе до множество вандалски прояви спрямо статуята му в Малмьо, а сега Златан може да се превърне в още по-голям злодей, колкото и наглед невъзможно да изглежда това.

Снимка: АР/БТА

38-годишният голмайстор може да заиграе за Хамарби от лятото, като от клуба не отрекоха възможността. Спортният директор Йеспер Янсон заяви, че има вероятност това да се случи. В момента Ибрахимович поддържа форма с отбора, изчаквайки развитие на ситуацията в Италия. Той има договор с Милан за още няколко месеца.

"Да, вероятно е. Мисля си, че може да се случи. Но в крайна сметка само Златан знае", обяви Янсон по темата за възможен трансфер на Ибрахимович в Хамарби.

Футболистът е наясно с това, че от Хамарби биха се радвали да го имат в състава си, добавя още Янсон. 

Снимка: AP/БТА

За последно бившият национал на Швеция е играл в родината си преди почти 20 години - в зората на кариерата си. Той изкара два сезона в Малмьо, след което пое на футболно пътешествие, преминало през общо осем различни отбора.