Преговорите между Левски и един от основните играчи на тима - Андриан Краев, навлизат в своята решителна фаза.

Краев, който е и втори капитан на състава, от доста време отказва да преподпише своя контракт със "сините", но този път той е получил финално предложение, доближаващо се до финансовите му изиксвания.

С новото предложение се повишават шансовете двете страни да си стиснат ръцете, като решителни ще са следващите няколко дни.

Договорът на Краев изитча в края на сезона, а ако той не бъде подновен, Левски ще изпусне един от основните си играчи без пари.

Интерес към дефанзивния халф не липсва, като дори Лудогорец опита да го привлече в последните дни на траснферния прозорец. Сделката е била отказана от страна на Левски, докато самият Краев е бил позитивно настроен към смяна на клубната си принадлежност.

Подобна е ситуацията с Кристиан Димитров, който е получил ново завишено предложение и се очаква до няколко дни да подпише нов договор с Левски.

На другия полюс са нещата с Жереми Петрис, който категорично е отказал да преподпише своя договор. Неговият договор изтича в края на сезона, а по всичко личи, че французинът планира да отиде в клубс по-сериозни финансови възможности, без да се налага той да плаща трансферна сума на Левски.