Илиана Раева е убедена, че съпругът й Наско Сираков има всички нужни качества, за да изведе футболния Левски от изключително тежката ситуация, в която се намира.

В предаването "Важното за теб" с Ники Кънчев, ръководителката на родната художествена гимнастика сподели, че Левски е съдбата на Наско и той чувства дълг да помогне.

"Наско не е странял от Левски, никой не го е канил в Левски. Сега, когато всичко е сгромолясано, той чувства сила и възможност да помогне, притежава и качества, и морал.

Много тежко преживя случващото се. Той знае всяка една подробност, която се е случила в Левски във всеки един момент. Има абсолютно ясна картина за проблемите, за нещата, които трябва да се случат и тези, които не е трябвало да се случат, и чувства някакъв дълг.

Това е нещо, което аз почувствах към художествената гимнастика и не съм си и мислила някога, че ще се занимавам с това. Аз какво ли не опитах да правя, но са ни написали кой с какво ще се занимава. Това е негова съдба. Не може да си знамето и емблемата и да си вън от този отбор.

Има харизма, знания. Дали притежава бизнес и ръководни умения? Абсолютно. Той и Мъри през тези 4 години от можене и правилно ръководене на клуба докараха печалба 50 милиона лева на Левски. Това е от можене!

Той е блестящ ръководител, само че имаха някакъв страх от него. Защото беше безкомпромисен. Той иска да работи с хора, които знаят как се правят нещата."