ЦСКА ще търси разгромна победа още в първия си мач срещу ирландския Сейнт Патрикс. Това увери треньорът на "червените" Саша Илич преди сблъсъка в четвъртък на Националния стадион "Васил Левски". Срещата от трети квалификационен кръг на Лига на конференциите започва в 20 часа и ще бъде предавана пряко по Диема Спорт.

Според Илич, ЦСКА ще играе атакуващо от първата минута и бе категоричен, че не иска играчите да подценят съперника.

"Няма да ни е лесно, защото съперникът е борбен, турнирен отбор. Умее да постига необходимия му резултат. Трябва да бъде внимателни с тях. Това, което демонстрираме в последните мачове е начинът, по който трябва да играем, но все още има много неща, върху които трябва да работим. Няма гаранция, че какъвто и резултат да постигнем утре, ще се класираме за следващата фаза. Турнирен двубой е. От първата минута ще тръгнем агресивно", увери Илич.

Той ще може да разчита на новото попълнение Джонатан Линдсет, който от няколко дни тренира с отбора и бе картотекиран за евромачовете.

"Джонатан (Линдсет) вече тренира нормално. Той идва от първенство, няма нужда от специална физическа подготовка. Ще бъде в плановете за утрешния мач и се надявам, че ще може да ни помогне. Бисмарк, Митков и Папазов няма да са готови за мача. Кръстев получи тежък удар и не е тренирал последните 2-3 дни. Малки проблеми има и Турицов, който има болки в адукторите", обясни Илич.

За финал спецът призна, че ще се радва да се запознае с Христо Стоичков, който ще дойде при тима в часовете преди мача.

В продажба продължават да са и билетите за двубоя. За Сектор "А" цената е 20 лева, за "В" и за "Г" са по 12, а ВИП ложата е 150 лева.