Появилите се късно снощи очаквания за хвърляне на оставки и кардинални промени около националния ни тим, очевидно нямада се сбъднат.

Поне няма да има никакви промени днес, вероятно няма да ги видим и до края лагера на националния тим, който ще завърши с контрола срещу Албания в Тирана.

А причината за тези очаквания е ясна. Вчера националите ни паднаха с 0:2 от Литва, който е категорично сред най-слабите отбори в Европа, но пък очевидно достатъчно добър, за да ни бие насред София.

Цялостното представяне в квалификациите за Евро 2024 е отчайващо, а вчера и малкото фенове на "Васил Левски" изпратиха отбора с викове оставка.

Те бяха насочени към Младен Кръстаич, който пък самоуверено обяви, че отборът ни върви в правилния път.

Ден по-късно в "Бояна" новини няма. Младен Кръстаич изведе националите ни за възстановителна тренировка, а сякаш всичко си продължава по план.

Днес се появиха информации, че може Георги Иванов отново да влиза в ролята на временен селекционер за един мач, а също така и името на младежкият селекционер Александър Димитров се завъртя като фаворит за поста на Кръстаич.

Ясно ни е, че след края на квалификациите едва ли национлният селекционер на България ще се казва Младен Кръстаич. Въпросът е дали промяната на поста ще се случи след няколко дни, или сърбинът ще води отбора и в мачовете през ноември.