Андрес Иниеста вече е на 37 години и е спечелил всичко във футбола, но продължава да е гладен за успехи. Самият той заяви това в интервю за BBC, в което говори за любимия си клуб Барселона, както и за сегашната си ситуация.

Дон Андрес напусна Барса през 2018 година и се впусна в приключение далеч на изток, подписвайки договор с японския Висел Кобе. Наскоро той удължи сделката си с отбора и се очаква да остане на терена до почти 40-годишна възраст.

"Определено мечтая да се върна в Барселона. Искам да се случи повече от всичко, защото това е отборът, в който съм прекарал най-дълго време. Не знам какво ще се случи в бъдеще и в каква роля точно бих могъл да се завърна. Има много фактори. Но когато ме попитате за Барса, отговорът винаги ще бъде един и същ. Да", коментира четирикратният победител в Шампионската лига.

"Беше трудно да си тръгна от "Камп Ноу", но пък всичко тук е прекрасно. Ще продължавам да играя докато тялото ми го позволява и съм в достатъчно добра кондиция, че да се наслаждавам на играта. Искам да продължа да помагам на Висел да пише история, след като спечелихме единствените два трофея в историята на клуба", добавя той.

Иниеста разказва още, че в момента отборът е в добра позиция за класиране за Шампионската лига на Азия и бе категоричен, че иска да спечели още титли преди да се върне у дома в Барса.