Защитникът на ЦСКА Иван Турицов сподели очакванията си за предстоящия мач срещу Ботев Пловдив.

Талантливият бранител на тима от Борисовата градина даде мнението си по време на фотосесията на "армейците" за Winbet, в която участие взеха още Витаутас Черниаускас, Кристиян Малинов, Петър Занев, Раул Албентоса, Евандро да Силва и Жанио Бикел.

"ЦСКА винаги играе за победа и предстоящият двубой не е изключение. Отиваме в "Коматево" единствено с мисълта за трите точки. Вярвам, че ще успеем да ги вземем. Прогнозирам наш успех с 2:0", заяви Турицов пред екипа на Winbet.

Срещата между "червените" и Ботев Пловдив е тази събота от 17, 30 часа. Наставникът на тима от Борисовата градина Люпко Петрович се очаква да включи в разширения състав Рубен Пинто и Николай Бодуров, които дълго време не попадаха в групата. Winbet - победата е емоция! (18+).

За "канарчета", които вчера също участваха във фотосесията на Winbet, се завръща излекуваният от контузия Тодор Неделев. Звездата на пловдивчани е напълно готов за игра и ще започне от първата минута срещу 31- кратните шампиони на България. Коефициентът за победа на Ботев Пловдив в Winbet e 4.60. Равенството е оценено на 3.65, а ставката за успех на ЦСКА е 1.75.