Бившият капитан на националния ни тим по футбол - Ивелин Попов, отново нападна доскорошния вицепрезидент на БФС Йордан Лечков.

Враждата между двамата не е тайна за никого, а след отказването си от националния тим преди година, Попов призна, че причината е именно в Лечков. През тази година двамата на няколко пъти си подмятаха обвинения чрез медиите, като пред БНТ Ивелин Попов отново разкритикува героят от САЩ 94.

Според него е несериозно човек, който 15 години е отговорник за националните отбори, постоянно да търси вината за състоянието им в другите. 

Попов дори обяви, че Лечков не познава доста от националите ни, а пък от противниковите отбори не знае дори и един играч.

"Няма как повече да търпя критики от него. Той не ми е никакъв на мен - нито ръководител, нито директор или президент. Мисля, че хората, които разбират от футбол, и феновете изобщо не му обръщат внимание. Доста малка тежест има в неговите думи и поведение. И като цяло, не е от авторитетите в българския футбол.

Появява се на мач навил зимната шапка нагоре, с анцузите на националния отбор. Той имената на футболистите от нашия отбор не ги знае. Както и тези от противниковите тимове. Този човек 15 години е отговорник за националния отбор и абсолютно нищо не е постигнал. Да си седи в Сливен, на "Сините камъни", да си прави гимнастиката и сутрешните кросове и да не се занимава повече с мен", категоричен бе Попето.