Всички билети за утрешното Вечно дерби между “Левски” и ЦСКА бяха изкупени светкавично. 

На стадион “Васил Левски” утре ще могат да присъстват общо 4000 души - по 1000 във всеки сектор, а изглежда бройката действително ще бъде такава, след като днес и “сини”, и “червени” обявиха, че билетите са свършили.

Пред касите на стадион “Българска армия” тази сутрин имаше дълга опашка, а в крайна сметка стана ясно, че билетите за феновете на ЦСКА, общо 2000 на брой, са били изкупени за по-малко от час.

След това домакините на двубоя от “Левски” излязоха с позиция на официалния си сайт:

Уважаеми привърженици,

билетите за двубоя срещу „ЦСКА-София“ от 26-ия кръг на Първа лига на 25 април, неделя от 17:00 часа на Национален стадион „Васил Левски“ са изчерпани.

Напомняме Ви, че в Сектор „А“ на Национален стадион „Васил Левски“ ще бъдат допускани само фенове с притежаващи абонаментни карти за Сектор „А“ и за Сектор „В“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Сезонните билети за Сектор „Б“ също ще важат за мача на Национален стадион „Васил Левски“.

Призоваме Ви за спазване на противоепидемичните мерки по време на мача – физическа дистанция от най-малко 1.5 метра и носене на защитна маска за лице