Изненадващ четвърти кандидат се появи в битката за президентския пост на БФС.

По време на Конгреса на 12 октомври, сред кандидатите ще бъде и Георги Захариев, който е футболен агент и основател на агенция "Кампиония".

Той официално е подал заявка за участие на Конгреса, а по информация на "Спортал", неговата кандидатура е била издигната от аматьорския ФК Пирдоп.

Така Захариев, който владее няколко чужди езика, сред които и китайски, ще се впусне в битката за оглавяването на родния футбол, а неговата кандидатура със сигурност е доста изненадваща предвид факта, че е сравнително непознато име за широката общественост.

Голямата борба на 12 октомври ще бъде между настоящия президент на централата Борислав Михайлов и голмайстор №1 на България - Димитър Бербатов.

Кампанията на Бербатов и екипа му тече вече няколко месеца, като именно в негово лице клубовете у нас виждат шансовете за промяна.

Разбира се, има и доста отбори, които изглежда са доволни от управлението на футбола в последните 15 години, като обявяват подкрепа за Михайлов.

В битката ще се впусне и добре познатото име във футболните ни среди Христо Порточанов, който обаче едва ли има сериозни шансове да се намеси сериозно в борбата за президент на БФС.