Ако се чудите кое е любимото нещо на почитателите на залозите, то най-вероятният отговор, който всеки ще Ви даде е един - бонусите. Няма как и да е иначе, тъй като всеки човек би се радвал да получи подарък от букмейкъра си, който или го стимулира да си направи акаунт при него, или му се отблагодарява за лоялността. Има и други видове различни такива, сред които безплатни, за даден повод, или пък срещу специален промо код. Betway е последният букмейкър с лиценз у нас и също предлага голям брой стимули за своите акаунти. Те биват най-различни и са достатъчно атрактивни за привличането на нови абонати. Има всички популярни, като трябва да уточним, че бонус код за betway не е наличен, тъй компанията няма такава оферта в портфолиото си. Брандът е достатъчно разпознаваем в световен мащаб. Създаден е през 2006 г. във Великобритания и има милиони регистрации на няколко континента. Със сигурност сте виждали логото му и на екипите или на рекламните пана на стадионите на някои от доста известните футболни отбори като Уест Хям, Атлетико (Мадрид), Вердер (Бремен), Лестър и други.

Като всеки уважаващ себе си букмейкър, и този е предвидил за своите нови абонати стартов бонус за "добре дошъл". Той може да бъде два вида - за спорт или за казино, като в следващите редове ще Ви информираме за първия от тях. Той е доста щедър - 100 процента на първия Ви депозит до 200 лева, и е под формата на безплатен залог. Ако първият Ви депозит е 10 лева, Бетуей ще Ви даде още 10, ако е 80 лева, получавате още толкова, а ако решите да стартирате с 200 лева, в акаунта Ви ще бъдат зареден еквивалентът им. Ако обаче изберете да започнете с по-голяма сума, например 500, 1000 или 2000, бонусът Ви ще бъде 200 лева, тъй като такъв е таванът на офертата на компанията. Важно е да отбележим, че за усвояването на въпросните суми, има и някои условия, с които трябва да се запознаете предварително. За да го получите, е достатъчно да захраните акаунта си с най-малко 10 лв. След това трябва да ги разходите на спортни залози, към които има изисквания за минимален коефициент: за сингъли - 1.50 или повече, за колонки - общо 3.00 или повече, а за системи - също общо 3.00 или повече. След това Вашият Free Bet ще се появи по сметката Ви. Трябва да го използвате в рамките на седмица, като може да го изхарчите за всички събития в спортната секция на сайта. Единственото условие е да изберете пазари с коефициенти, като описаните по-горе. В случай, че имате късмет и прогнозите Ви се сбъднат, към баланса Ви ще се добави само чистата печалба. За разлика от почти всички останали букмейкъри, тук няма изискване за определен брой завъртания на сумата, така че ще може свободно да разполагате със спечелените средства.

Стартовият бонус не е всичко, с което букмейкърът ще Ви впечатли. Компанията е позната с това, че се грижи за своите редовно клиенти и предлага още различни промоции. Едни от тях са така наречените завишени коефиценти, известни като Betway Boost. Тук става въпрос за специално предложение на букмейкъра, който всеки ден подбира мачове от различни спортове и предлага за тях завишени коефициенти.

Със сигурност офертите на Бетуей са сред високите в бранша. Компанията набляга не само на привличането на нови клиенти, но и върху запазването интереса на редовните играчи, което заслужава уважение.