В лицензираните сайтове в България се изисква задължителна верификация, за да можете да се възползвате от услугите на букмейкъра и / или онлайн казиното. Един от новите брандове Inbet, също иска верификация на данни. Повече за процедурата прочетете в тази публикация.

Процедура по верификация в Inbet

За да започнете да играете в сайта, е нужна Inbet регистрация, в която попълвате потребителски и лични данни. Вие оставяте вашите имена, адрес, ЕГН, гражданство и други, а също вписвате потребителско име, парола и имейл адрес. Имайте предвид обаче, че личните ви данни, трябва да бъдат проверени, за да бъде сигурно, че точно вие сте човекът, който стои зад дадения профил.

Идентифицирането на данни става, след като влезете във вашия профил и изберете иконата, на която пише верификация. Там ще видите полета и бутони за прибавяне на файлове. Вие трябва да прибавите цветна снимка на вашата лична карта от двете страни, а след това да потвърдите верификацията. Документите ще бъдат прегледани до 24 часа и ако са изрядни ще бъдат одобрени. В случай че данните не се виждат добре, то тогава можете да получите отказ.

Верификацията в Инбет е задължителна, тъй като ако не преминете процедурата, няма да ви позволят да изтеглите спечелените си пари и методите за теглене няма да работят. Освен това, дългото отсъствие на верификация в сайта, може да доведе до ограничение на вашия акаунт.

В същото време дори верификацията ви да бъде одобрена, операторът може да изиска допълнителни копия на документи, за което ще се свърже с вас посредством предоставения телефон за връзка или имейл адрес. Това обаче се случва при определени обстоятелства.

Каква лична информация изискват от Inbet?

За начало, е необходимо да прикачите двустранно снимана и цветна лична карта, която е достатъчна, за да преминете през верификация. Данните на личната карта, трябва да съвпадат с тези, които сте отбелязали по време на регистрация. Ако има разлики, ще получите отказ за верифициране на акаунта. Ето защо, трябва да внимавате, с попълване на регистър формуляра.

На по-късен етап могат да ви изискат документ за платена битова сметка или друг документ, в който е вписан адреса ви по местоживеене. Има възможност да се изиска и ваше селфи, на което държите личната си карта. Това се случва рядко, но е добре да бъдете подготвени за процедурата.

Безопасно ли е да споделяме информация с Инбет?

Да, напълно безопасно е, тъй като тази информация помага на оператора, да се свърже с вас при поява на определен проблем, както и да се разреши даден казус. Информацията не достига до трети лица и само Inbet имат право да я използват. Вашите лични данни се съхраняват на отделни сървъри, до които никой друг няма достъп, а връзката към сайта е криптирана за повече сигурност.

Общо взето извършвайки регистрация и верификация в Инбет, няма от какво да се притеснявате. Тези данни стоят като гаранция за вашата самоличност и няма да бъдат използвани за други цели. Сайтът е добре защитен и няма риск от изтичане на данни и неоторизиран хакерски достъп.

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

 

*Материалът е предоставен от KEMIKA LTD