Отборът на Левски се прибра от подготвителния си лагер в Турция, по време на който, клубът бе разтърсен от доста управленски проблеми.

Те бяха свързани с основния спонсор на "сините" - "Национална лотария" и главния акционер в компанията Васил Божков.

Въпреки случващото се и неясното бъдеще на столичния гранд, капитанът Живко Миланов заяви, че на този етап е напълно спокоен, а клубът продължава да работи перфектно.

"До момента клуба работи перфектно, нормално е да излизат новини и футболистите да ги четат, да питат. Това не е наша работа, това е за хората над нас. Когато има някаква неяснота, всеки може да пита, но не е наша работа.

Свършихме доста робата, имахме два тежки лагера. Надяваме се да започнем с победа в дербито и нещата да тръгнат", заяви Миланов.

Пред медиите говори и новото попълнение Симеон Славчев, който пък заяви, чеизобщо не следи какво се пише по темата.

"Не сме говорили по тази тема с треньорите и ръководството. Лично аз нито чета, нито гледам. Единственото важно е да се представяме добре в тренировъчния процес.

Най-важното е да тренираме, да се представим добре и да защитаваме Левски като клуб. Вече какво се сулчва нагоре - нас не ни касае.

Няма нужда от излишни лозунги. Свършихме много добра работа - както в Сандански, така и в Турция. Тренировките бяха пълноценни. Свършихме доста неща и сега ще видим дали всичко е било окей. Всичко е нормално. Нека видим резултатите, защото това е най-важното. Винаги можем да кажем "атмосферата е супер, приятели сме", но най-важни са резултатите и тепърва трябва да ги показваме", сподели той.