Капитанът на Левски - Живко Миланов, направи кратък анализ на годината за "синия" клуб. Бранителят е на мнение, че отборът се развива непрестанно и ще се бори с Лудогорец за титлата на България.

Миланов призова и за нови попълнения на дадени позиции. Ето какво още каза той пред Левски ТВ:

"Годината не бе успешна, тъй като не спечелихме трофей. В Левски има яснота. Има хора, които знаят какво искат и това ще се отрази в положителен план. Искам Левски да е конкурентноспособен на Лудогорец. Дано да успеем да се преборим за първенството.

Да си пожелаем догодина да има един трофей в нашата витрина. Жребият с Лудогорец е добър, защото играем на нашия стадион. Ако искаме да спечелим надпреварата, все ще трябва да играем срещу тези отбори. Е, можеше да бъде и по-лек опонентът.

Отборът върви във възходяща линия. Преди година имаше смяна на ръководството. През лятото пък ни напуснаха много играчи. След идването на Хубчев и новите играчи, започнахме да изграждаме нов отбор. Трудно може да се направи такъв за 6 месеца. Започваме да разбираме какво иска треньорът от нас. Да не се залъгваме, още липсват класни играчи на определени позиции. Нямаме конкуренция, което е в наш ущърб.

Бъдещето ми е свързано с Левски. До Нова година ще има повече информация".