Бившият вратар на Ливърпул Лорис Кариус се замечта за завръщане на "Анфийлд".

Германският страж направи две непростими грешки на финала в Шампионската лига през 2018-а срещу Реал (Мадрид), който бе загубен от мърсисайдци с 1:3.

В момента играе под наем в Бешикташ, където също направи не една и две неточности, които костваха точки на турския гранд.

Това обаче не го притеснява и той смята, че в бъдеще може отново да е под рамките на вратата на "Афийлд".

"Дали ще играя за Ливърпул отново? Разбира се, че е опция и то добра. Може би ще играя за тях отново, никога не знаеш. Засега е далеч в бъдещето. Ако не е Ливърпул, ще е друг голям отбор и не съм притеснен за евентуалния сценарий.

Висшата лига е най-доброто първенство и ще е интересно. Ако играеш в Англия, винаги си под светлините на прожекторите. Сега съм в добър клуб и ще видим след края на сезона.

Вече не мисля за мача в Киев. Беше отдавна, вече почти преди два сезона. Имаше много причини. Получих тежка контузия и никой не говори за това. Могат да говорят каквото си искат, но не ме притеснява.

Щастлив съм, че Ливърпул спечели трофея през следващата година и имат добър шанс и през тази. Все още поддържам връзка с треньора на вратарите и някои играчи", сподели германецът.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/174135-68134-3050/0331/bg