Казусът между Левски и Петър Хубчев е приключен, призна адвокат Георги Градев, който защитава интересите на треньора.

Преди няколко седмици компанията спонсор на Левски - "Palms Bet", се зае с този проблем, като очевидно преговорите са довели до успешен за двете страни край.

Очаква се в близките дни двете страни по казуса официално да го обяват за приключен. Георги Градев не пожела да разкрие детайли по договорката. Не е ясно дали Левски ще изплати цялата сума на Хубчев накуп или е имало споразумение за разсрочено разплащане.

Сагата между Хубчев и Левски започна през лятото на 2020-а, когато с идването си в клуба собственикът Наско Сираков освободи треньора и целия му щаб.

Петър Хубчев бе в пълното си право да изисква своите заплати до края на контракта, като по неофициална информация те възлизат на около милион лева. В това число влизат и заплатите на неговите помощници.

След като няколко месеца Хубчев не срещаше разбирне от клуба, който също така нямаше и нужните средства да се разплати с вече бившия си треньор, се стигна до дело, което логично Петър Хубчев спечели.

Именно този казус бе една от най-големите заплахи за бъдещия лиценз на Левски, като изглежда поне този дълг вече не влиза в графата належащи плащания.