Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев направи равносметка на представянето на разградския отбор през годината. Домусчиев отчете като успех рекордната десета поредна шампионска титла и достигането да плейофния кръг за групите на Шампионска лига, но в същото време отбеляза и слабото представяне в групите на Лига Европа през есента и загубите от Пирин и ЦСКА в края на полусезона, които дадоха надежди на привържениците на ЦСКА, че хегемонията на Лудогорец ще бъде прекъсната.

"Скъпи фенове и приятели на Лудогорец,

Използвам повода с настъпващата 2022 г., за да пожелая много здраве и благоденствие на Вас, и Вашите семейства. И да благодаря на нашите фенове от всички краища на България, които ни подкрепяха горещо по време на квалификационните битки на "Хювефарма Арена".

Изминалата година беше трудна за любимия ни Лудогорец, но всички заедно преживяхме много вълнуващи моменти. Празнувахме рекордната десета поредна титла. За първи път от пет години насам изиграхме плейоф за влизане в групите на Шампионската лига", написа Домусчиев на профила си във Фейсбук.

"Ще зимуваме като есенен първенец в Ефбет лига в очакване на финалния щурм за шампионската титла. И всичко това в условията на реформа в отбора, смяна на поколения и изграждане на най-младия отбор в историята на Клуба.

За съжаление остана горчивият вкус от лошото представяне в групите на Лига Европа, недобрата игра и няколко срамни загуби в първенството, с което дадохме повод на нашите опоненти да мечтаят. В спорта е така - миг колебание може да е фатално.

Аз вярвам на младите момчета, вярвам на екипа на Клуба. Няма да пестим сили, за да върнем лудите вечери и магията на Лудогорец. Искам да виждам отбор, който радва футболните естети и носи наслада на запалянковците. Само Лудогорец!", се казва още в изявлението на Кирил Домусчиев.