Жозе Моуриньо бе категоричен, че представянето на играчите му срещу Роял Антверп в Лига Европа значително е улеснило изборите му за в бъдеще. Тотнъм шокиращо загуби с 0:1 и така белгийците еднолично оглавиха групата в Лига Европа, където са още Лудогорец и Ласк, а "шпорите" остават втори, на две точки от лидера.

"Исках да направя 11 смени на почивката", ясен бе Специалния, като в крайна сметка се задоволи с четири промени, заменяйки Деле Али, Стивън Бергвайн, Джовани ло Селсо и Карлос Винисиус. 

Това е втора подобна случка за Деле Али, който по-рано през сезона бе сменен след само едно полувреме и срещу Евертън. Така той не ознаменува по най-добрия начин завръщането си сред титулярите след близо месец прекъсване.

"Не желая да анализирам индивидуални представяния. Не обичам да правя това. Имаме голям отбор, в който има много добри играчи. Моята работа е да им давам възможности да играят, а те трябва да хващат тези шансове с две ръце и да са в позиция да искат повече", добави Моу в характерния си стил.

"А тази вечер видях, че изборите ми в бъдеще ще бъдат наистина лесни", сподели още португалецът. Футболистите на Моуриньо гостуват на Лудогорец следващата седмица.

Той обобщи, че предпочита да поздрави противника за силната игра, отколкото да обвинява своите играчи за "ужасното им представяне".