Полузащитникът на Бока Хуниорс и колумбийския национален отбор Себастиан Виля е във вихъра на голям скандал насред социалната изолация и пандемията.

Неговата приятелка Дани Кортес публикува видео в Инстаграм, на което е с подпухнало лице и следи от бой, а текстът е стряскащ.

"Не издържам повече и се наложи да напиша това - обръща се към последователите си Кортес. - Прощавах и прощавах, правих се, че нищо не се е случило.

Животът ми е застрашен, както и този на семейството ми.

Живея в страх, защото човекът, когото вие гледате по новините и телевизията, не е този, за когото се представя. Себастиан е физически и психически агресор, не разбирам как е възможно да има толкова обиди, заплахи и насилие.

Аз съм сама тук, в страна, в която не познавам никого, но не съм на сигурно място дори в дома си. Помолих само да мога да се прибера и да видя родителите си и дъщеря си...Това не може да продължава така..."

Гаджето на Виля показва и снимки, на които се вижда окървавена устна и други поражения.

"Не знам какво става, не съм вкъщи и не разбирам откъде се появи това видео - отговори в собствения си профил футболистът. - От утре ще изясня нещата с правилните хора, ще се посъветвам с адвокати."