Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте започна да си задава въпроси за бъдещето си, след като отборът му допусна четвърта загуба във Висшата лига - 0:1 от Бърнли.

"Правим всичко възможно да променим ситуацията, но не е достатъчно. Четири загуби от пет мача съвсем не е добре. Това не ми се е случвало", каза бившият треньор на Ювентус, Челси и Интер.

"Може би не съм толкова добър. Тотнъм ме повика са променя нещата, но аз съм твърде честен. Мога просто да продължавам да получавам заплатата си, но съм честен. Загубихме четири от последните си мачове, това е недопустимо", каза италианецът.

Загубата оставя Тотнъм на осмото място с 39 точки от 24 мача. "Може би има нещо нередно и аз трябва да поема отговорност. Ако това е така, съм отворен за всяко решение. Искам да помогна на Тотнъм от първия ден, в който пристигнах", каза още Конте.

"В събота ще играем срещу Лийдс. Това е моментът да видим каква е ситуацията. Опитвам се да направя всичко, но нещата не се променят. В последните 5 мача играхме като изпадащ отбор, това е действителността. Трябва да внимаваме, защото не можем да завършим на 10-о, 12-о, 13-о място", предупреди Антонио Конте.