Четирима футболисти на сръбския шампион Цървена Звезда са дали положителни проби за коронавирус преди гостуването на Лудогорец.

Сръбският гранд се изправя срещу родния шампион утре от 22 часа в Разград, в мач от групите на Лига Европа.

Проблемите в Звезда обаче са сериозни, защото и четиримата играчи, които няма как да отпътуват за Разград, са със статут на титуляри в тима.

Това са вратарят Милан Борян, който е добре познат у нас, след като в продължение на три сезона играеше именно в Лудогорец, но бе предимно със статут на резерва.

Извън сметките е може би най-популярното име в тима на сърбите. Става въпрос за изигралият 96 мача за австрийския национален тим Александър Драгович, който е основният централен бранител на Звезда.

От мача ще отсъства и сръбският национал Александър Катай, който през миналия сезон бе основен реализатор на Звезда, макар да играе като крило, а не като типичен таран.

Четвъртият играч извън сметките също е основен в състава на Звезда. Става въпрос за австралийския национал със сръбски корени - Милош Дегенек, който е универсален играч и както в отбраната, може да се ползва и в средата на терена.