Кошмар в семейството на Диего Симеоне. Един от тримата синове на спеца - Джулиано, получи изключително тежка травма, която със сигурност ще го извади задълго от игра.

Нападателят, който е собственост на Атлетико Мадрид и това лято бе даден под наем в друг елитен тим - Алавес, напусна със счупен крак и на носилка терена по време на контролата с Бургос, информират медиите в Испания.

В началото на мача Джулиано Симеоне има спречкване с противниковия играч Хосе Матос, като през цялото време двамата не спират да се провокират. До 86 минута, когато Матос намира идеален повод да нарани съперника и му влиза на шпагат, като му чупи на две места глезена.

Кадрите са наистина шокиращи, като синът на Симеоне получава 10 минути лекарска помощ, преди да бъде изнесен на носилка и веднага откаран с линейка в болницата. Всички пък са толкова потресени от гледката, че съдията прекрати веднага двубоя.

На Джулиано Симеоне му предстои тежка операция, след която възстановяването ще трае поне половин година.

Той е един от тримата синове на именития треньор, като другите двама - Джанлука и Джовани, също са професионални футболисти.