Когато стане дума за букмейкъри, непознатите имена стават все повече с всяка изминаваща година. Ето, че съвсем скоро очакваме въвеждането на още едно в тази сфера. Става дума за Бет Маркет, които са придобили популярност през годините чрез своите бинго зали из цялата страна. Следователно е много възможно някои от българските играчи да се интересуват как да създадете акаунт и регистрация в БетМаркет и да се възползвате от техните нови и неустоими предложения. За да се случи това обаче, следва да сте запознати с основните изисквания, на които е необходимо да отговаряте, за да имате профил в сайта им. Именно тях предстои да разгледаме.

Изисквания за създаване на акаунт в сайта на Бет Маркет

Често това, което ни привлича в даден бетинг сайт са условията, които предлагат и бонусите им, разбира се. Бонусите винаги са важен момент, така че вижте тук и ще получите повече информация за тях, която ще ви е полезна след регистрация. На първо място, за да се регистрирате в сайта на Бет Маркет следва да сте пълнолетни. Хазартната дейност е забранена за лица под 18 години, така че сайтът ще иска да е сигурен, че сте пълнолетни преди да преминете към залози и казино игри.

За целта от букмейкъра ще искат да се уверят в предоставената от вас информация чрез поне два лични документа. За да залагате също е нужно да се намирате в страната, в която букмейкъра има лиценз. Така, когато отидете на място, където дадения сайт няма лиценз, нямате възможност да се възползвате от услугите му. Когато сте сигурни, че отговаряте на тези условия, може да пристъпите към регистрация.

Основни стъпки за регистрация в сайта на Бет Маркет

За да си създадете акаунт в сайта на Бет Маркет, първо следва да попълните личните си данни. След като потърсите полето за създаване на нов потребител, пред вас ще се появи онлайн регистрационна форма, чиито празни полета трябва да попълните със своите имена, адрес, дата на раждане и гражданство. Данните са стандартни, но бъдете точни. След като ги подадете следва процес по верификация, при който е необходимо да предоставите два лични документа, които ще докажат вашите твърдения. Те обичайно са лична карта и паспорт, но често включват и шофьорска книжка и банково извлечение. Можете да използвате, което ви е най-наблизо. Следа като минете тези стъпки, скоро след това ще разполагате със собствен профил и сметка, които да използвате, както намерите за добре.

Защо да изберем Бет Маркет

Бет Маркет вече показват на какво са способни. Още с регистрацията можете да получите освен обичайния начален бонус и допълнителен такъв. Това е възможно благодарение на промо кода MAXBONUS. Въвеждайки го при регистрация, скоро след това ще забележите всички опции в профила си. Самият процес е толкова лесен, а плюсовете са повече от добри, така че не пренебрегвайте Бет Маркет.

Регистрацията в сайта на Бет Маркет е изключително бърза и няма да ви забави. Главното изискване към всеки потребител ще бъде да въведе своите данни и да ги потвърди с лични документи. След това ще ви остане само да се възползвате от многобройните възможности за забавление и бонусите, които компанията е подготвила за своите бъдещи клиенти.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!


Материалът е предоставен от KEMIKA LTD