Националният ни селекционер Младен Кръстаич очаквано бе доволен след третата поредна победа, която отбора направи под негово ръководство.

България победи Кипър с 2:0 в контрола, но Кръстаич предупреди, че не трябва да се заблуждаваме от добрите резултати, защото пред този състав има още прекалено много работа.

"Имахме добри моменти в двубоя. Само с енергия и живец можем да постигнем подобни резултати. Радва ме, че запазихме енергията през целия мач. Успяхме да пресираме противника.

Имахме доста промени, а и имахме футболист, който игра за първи път. Все още има доста да се работи. Имахме положения, които можеше да вкараме, но във футбола се правят пропуски", сподели той.

Двата гола за родния тим дойдоха след комбинации между Кирил Десподов и Спас Делев. Двамата се отчетоха с по гол и асистенция, а героите от двубоя споделиха:

"Чувствам се много добре. Радвам се, че затвърдихме добрата играта с победа. Това е пътят - с тези млади момчета. Да работят като едно цяло и да се сбият на терена.

Има много млади момчета и съм "За" да се налагат младите. Не трябва да се заблуждаваме и да работим, за да надграждаме. Отборът не трябва да пада под нивото, на което в момента", сподели Делев.

Неговият съотборник в Лудогорец и националния тим - Кирил Десподов добави:

"Изиграхме супер мач. Особено през първите 30 минути не дадохме шанс на отбора на Кипър да излезе от своята половина. Направихме това, което искаше треньорът.

Не трябва да вдигаме главите, трябва да работим и да даваме максимума от себе си на терена. Стремяхме се да правим това, което изисква треньорът. Пресираме повече, няма значение кой е съперникът. Затова са тези мачове, да се обиграем за мачовете през следващата година.

Г-н Кръстаич е мотиватор и иска да има тактическа дисциплина на терена. Няма как да се скатаваш и да не даваш всичко от себе си на терена за България".