Националният селекционер Младен Кръстаич смята, че футболистите на България са държали инициативата при 1:2 срещу Черна гора днес в Подгорица. Сръбският наставник изрази и мнение, че въпреки седемте поредни мача без победа, националите са заслужавали да спечелят част от мачовете по време на въпросната серия.

"Държахме инициативата през почти целия мач с изключение на 42-ата минута, когато загубихме концентрация. Бях сигурен, че през второто полувреме ще вкараме гол, но за съжаление загубихме. Не мога да кажа, че допускаме едни и същи грешки. До липса на късмет е. Трябваше в Разград още да спечелим срещу Черна гора, както и днес. Заслужавахме победата и срещу Литва, и срещу Сърбия.

Тъжно ми е заради тези момчета, които тепърва навлизат във футбола. За мен това не е нещо ново като селекционер. Всичко позитивно трябва да е за играчите", каза Кръстаич, който има три победи като треньор на България.

Днес сръбският специалист отново направи редица промени в състава си, а също така заложи и на по-различна тактика спрямо контролата с Иран преди няколко дни.

"Играхме добре, нямам отговор. Липса на шанс, класа или късмет. Не знам. Все едно всичко е срещу нас. Повтарят се грешките, но с тези грешки се расте нагоре. Надявам се повече да не допускаме повече такива грешки. Идват мачове за престиж и да изградим едно ядро в националния отбор", заяви Андриан Краев.

"Нямахме късмет днес. Липсваше ни малко. Вкараха ни гол от контраатака. Имахме толкова много шансове, не знам. Това е футболът. Днес се чувствах много добре на моята позиция. Имам голямо доверие на треньора. Трябва време. Надявам се да го получим това време", пък каза съотборникът му Илия Груев-младши.