Ситуацията на Кристиано Роналдо в Мадрид изглежда кризисна - или поне, не звучи вероятно той да остане след лятото в "Реал".

Близките до клуба медии от столицата - "Марка" и "Ас", днес алармират: Кристиано отказа офертата на клуба за нов договор.

Предложението е било със значително завишени финансови параметри спрямо сегашния контракт, но се е сторило "обидно" на португалеца и агента му Жорже Мендеш.

Според "Марка", актуалният носител на "Златната топка" е дал последен шанс на "Реал" - дайте друго предложение до петък, когато е първият мач на отбора му на Мондиал 2018 срещу Испания. От този ден нататък, преговорите са замразени и звездата мисли само и изцяло за Световното първенство.

То ще завърши след месец, а после идва и ваканция за Роналдо... И може да се окаже, че времето до края на трансферния прозорец ще намалее драстично. За сделка, каквато Мадрид ще бъде принуден да направи, ако Кристиано не преподпише, са нужни понякога седмици или месец...

Роналдо иска заплата като на Лео Меси, но към момента не я получава в "Реал". Това е пречката за ново обвързване между клуба и играча. Сегашният договор на нападателя е до 2021 г., но не задоволява изискванията му.