Ясно е - темата на седмицата е Кристиано Роналдо, който отново ще носи екипа на Манчестър Юнайтед.

Португалецът се завръща в Театъра на Мечтите 12 години след трансфера от там в Реал Мадрид, като мина и през Ювентус в последните три сезона.

Лудостта и истерията сред милионите фенове на отбора в последните дни надмина всякакви граници, а надеждите са, че за първи път след 8 години пауза "червените дяволи" отново ще са шампиони.

Роналдо днес мина медицински прегледи, каза няколко думи за сайта на Юнайтед, но запази истинската си изповед за Инстаграм. 

Този канал вече е неговият традиционен метод на общуване със света, а и при 300 милиона последователи, това никак не е учудващо. 

"Всеки, който ме познава, знае за моята безспирна любов към Манчестър Юнайтед - написа в социалните мрежи Роналдо. - Годините, които прекарах в този клуб, бяха абсолютно невероятни и пътят, който начертахме заедно е записан със златни букви в историята на тази институция.

Дори не знам откъде да започна да описвам чувствата си в момента, след като днес завръщането ми на "Олд Трафорд" е обявено по целия свят. Това е като мечта, след толкова години да съм отново в Юнайтед.

Дори когато се връщах тук да играя за съперници на Юнайтед, винаги съм усещал любовта и респекта, който феновете имат към мен.

Ето това, което се случва в момента, е нещото, от което са направени мечтите!

Първата ми титла, първата ми купа, първото ми повикване в националния отбор на Португалия... Първата ми "Златна обувка", първата ми "Златна топка".

Всички те са рожба на специалната връзка между мен и "червените дяволи".

Историята е писана преди, и ще бъде написана отново! Да го направим пак!

P.S. - Сър Алекс, това е за теб!"

Роналдо ще дебютира за новия си стар отбор на 12 септември, когато Юнайтед е домакин на Нюкасъл.

Преди това той ще играе за националния си тим в паузата за световните квалификации. Още не е ясно кой номер ще вземе Кристиано, но "червените дяволи" опитват да убедят Единсон Кавани да се откаже от 7, за да го вземе португалският ас.

Уругваецът може дори да не е в Юнайтед от днес, като английските медии твърдят, че той е разочарован от появата на КР7, който ще заеме мястото на върха на атаката. Кавани може да напусне в посока Барселона, откъдето вече има интерес за взимане под наем до края на сезона.