Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски обяви, че скоро и друг бизнесмен ще инвестира в клуба, с което ще се улесни неговата финансова ситуация.

Босът имаше затруднения в последните месеци и дойдоха забавяния на заплати към играчи и служители.

"Скоро в Локомотив Пловдив ще има човек, който да ми помага с издръжката на клуба. Взаимно ще си помагаме. Аз оставам собственик. Сега не е моментът да разкривам дали ще вземе акции или ще помага като спонсор.

Целта пред нашия клуб е много ясна - да изградим печеливш продукт.

Искаме да имаме два наши отбора, които да участват във Втора лига - Рилски спортист и Локомотив Пловдив 2. Идеята е тази два клуба да захранват представителния отбор на Локомотив с качествени кадри. Футболистите трябва да разберат, че като вземат трябва да върнат. Това става със силни мачове и развитие. Не бива да бъдат само консуматори.

Напоследък чувам какви ли не приказки. Само, че никой не представя конкретни планове за развитието на българския футбол. Стига с тези празни приказки.

Дайте да направим нещо добро за българския футбол. От много приказки, някой може да хване инфекция на устата и да онемее", каза в типичния си стил Крушарски пред Gong.bg.