Ексцентричният собственик на пловдивския Локомотив - Христо Крушарски, направи поредното си култово изказване.

Той бе доволен от тима си, въпреки поражението с 0:1 от Страсбург в третия кръг на Лига Европа.

"Момчетата се бориха. Във Франция трябва да играят както днес. Те вече имат опит. Вярвам, че реваншът ще е още по-добър. Това е Божа работа дали резултатът щеше да е друг, ако бяхме с 11 човека. 11 или 12, все тая.

Аз съм казал, ако не сте го запомнили си запишете! Когато има спектакъл - има публика, когато има фарс - няма нищо.

Защо да се борим за шестицата? Ние сме и за по-напред. ЦСКА, Левски са далеч далеч под нашето ниво. Не сте гледали мачове, че да ми задавате такива въпроси. Локомотив на този етап е един от най-добрите отбори в България.

Парите от Европа ще влязат в моя джоб. Ще бъдат инвестирани в моята красота", завърши с усмивка Крушарски.

Доволен от достойното представяне бе и треньорът Бруно Акрапович.

"Няма как да не ми хареса реакцията на моя отбор, след като получихме гол и останахме с човек по-малко. Феновете бяха страхотни и подкрепяха отбора от първата до последната минута.

Според мен това не е червен картон, имаше и дузпа за нас. Съдията беше от Страсбург, не знам защо. Имаше 100-процентова дузпа за нас, която той подмина. И ние имахме своите положения, но не ги използвахме.

"Няма да се скрием в реванша, аз вярвам в отбора и в своята работа. Те имат бюджет от 100 млн. евро, но ние показахме нещо достойно и България трябва да се радва, че има отбор като Локомотив", заяви той.

Снимка: Bulphoto