Купища голове и много приятни емоции съпътстваха първия ден от футболния турнир ALL STARS "Купата на бизнеса", организиран от Фондацията на Димитър Бербатов.

Надпреварата, на която Dir.bg има удоволствието да е медиен партньор, бе открита лично от легендата на Манчестър Юнайтед. На терените на НСА в столицата той пожела на всичките 12 отбора успех и благодари за подкрепата при организацията.

В последвалите битки футболните отбори на някои от най-големите компании в България демонстрираха впечатляващи отигравания, а напред продължават 8 отбора.

Фазата на директните елиминации стартира утре в 10 часа. Организаторите припомнят, че всички гости са добре дошли, като ще имат шанс да участват в томбола за наистина атрактивни награди от Бербатов, Уейн Руни и Пол Погба. 

Тегленето ще се извърши в почивката за отборите в 13 часа в неделя, а наградите от томболата ще бъдат връчени лично от Бербатов. Награждаването на отбора-победител ще е в неделя от 16 часа.

Днес пък в паузата на двубоите от Фондацията на Бербатов раздадоха и годишните си награди на талантливите деца на България.

Снимка: Фондация "Димитър Бербатов"