ЦСКА публикува на официалния си сайт декларация, с която нарече новината за оттеглянето на един от съсобствениците на клуба "fake" (фалшива). Съобщението се появява часове, след като самият Юлиян Инджов потвърди за напускане пред Sportal.bg.

Ако колегите са цитирали вярно бизнесмена, той казва: "Да, смятам да прехвърля акциите си в ЦСКА на Гриша Ганчев. Няма конкретна причина".

Декларацията на ЦСКА в отговор на новината звучи така:

"След поредните "fake" новини в медийното пространство сме длъжни да уведомим всички наши фенове, както и спортната общественост, че в клуба ни няма никакви сътресения в отношенията между собствениците Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков, прехвърляне на акции и дялово участие между тях, оттегляне от поетите ангажименти и партньорство и каквито и да било процеси, които ще попречат на ЦСКА да продължи да върви смело по пътя на възраждането и завръщането си на върха.

На дневен ред сега ни предстоят важни спортни битки - за Купата и първенството. Всичко останало върви по план и подобни спекулации няма да ни спрат да постигнем целите си!".