Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков говори в предаването "Домът на футбола" по Диема спорт, като анализира представянето на националите в Лигата на нациите. Екзекуторът на Германия от САЩ 94 похвали отбора и селекционера Петър Хубчев за "изстискания максимум", като констатира очевидното:

"Много неща не вървят и са сбъркани във футбола ни, особено сред подрастващите..."

Интересно изказване, в което се съдържа повече въпрос, а не отговори. А именно такива би следвало да очакваме от човека, който вече 13 години е на върха в управлението на футбола в България.

Още по-интересни думи каза Лечков по темата с двете прелюбопитни футболни книги, появили се на пазара у нас през този месец - биографиите на Христо Стоичков и Димитър Бербатов.

"Нито автобиографията на Стоичков, нито тази на Бербатов съм прочел, нито пък ще ги прочета - каза Лечков. - Това не го разбирам. Те са футболисти, които имат хубави кариери, само положителни неща за футболните качества мога да кажа и за двамата. За мен това, което разказват, не представлява интерес. Присъствал съм на тези случки. Да видим кой по-добре ще си продаде биографията, но не ме интересуват книгите им. Затова ви казах, че няма да ги прочета."