Легендите на Манчестър Юнайтед победиха тези на Байерн (Мюнхен) с 5:0 в мач по случай 20 години от великия финал на Шампионската лига през 1999-а.

Много от играчите в онзи мач в Барселона, който бе спечелен от "червените дяволи" с два късни гола, взеха участие на "Олд Трафорд" с благотворителна цел.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ СТРАХОТНИЯ МАЧ НА ОЛД ТРАФОРД >>>

Звездата на шоуто бе 44-годишният Дейвид Бекъм, който подаде за гол и отбеляза друг, а феновете на Юнайтед изтъкват къде на шега, къде не, че той трябва да е титуляр в първия отбор предвид настоящата форма на състава.

Англичанинът летеше по флана и напомни за най-добрите си години с червената фланелка.

За Юнайтед играха още хора като сегашния мениджър Оле Гунар Солскяр, Яп Стам, Ники Бът, Луис Саха, Рони Йонсен, Пол Скоулс, Гари Невил, Анди Коул, Дуайт Йорк, Парк Джи-Сунг и други.

За Байерн сред звездите на шоуто бяха Лотар Матеус, Зе Роберто, Даниел Ван Буйтен, Мартин Демикелис, Зе Роберто, Ивица Олич, Пауло Серджио, Джовани Елбер и други.

Точни за победителите бяха Солскяр, Йорк, Бът, Саха и Бекъм. Голът на последния бе впечатляващ.

СНИМКИ ОТ СБЛЪСЪКА >>>

Другата звезда на шоуто бе Сър Алекс Фъргюсън, който с широка усмивка изгледа мача и личеше, че се намира в цветущо здраве предвид скорошните си проблеми, които го вкараха в болница.