Ръководството на "Левски" се принуди да поиска полиция за днешната тренировка на своите футболисти.

Заниманието се считаше за рисково заради срамното представяне срещу мача с "Вадуц", който бе спечелен с 3:2, но беляза отпадането от Лига Европа още в първия кръг.

Фенове обаче на тренировката нямаше.

 

Очакваше се тяхното недоловство да се пренесе и днес, след напрежението още във вторник. Играта на "сините" вбеси техните привърженици и те потърсиха директна саморазправа с ръководните фактори, треньора и футболистите след мача.

След края на двубоя феновете обградиха двата изхода на "Георги Аспарухов" и забавиха излизането на "Левски" от съблекалнята с повече от час.

За щастие реакцията на полицията предотврати нови срамни сцени на стадиона, а сега са взети мерки и за днешната тренировка.

Днес на "Герена" ще има среща на ръководството с треньора Делио Роси, за да се реши бъдещето на специалиста начело на тима. Едно е сигурно - желанието от феновете на "Левски" е италианецът да бъде освободен.

Подобна развръзка изглежда като най-вероятно следствие на вчерашния резултат.

Присъствието на полиция по време на тренировката напомня на неприятния случай в Португалия, където играчите на гранда "Спортинг" (Лисабон) бяха нападнати от маскирани ултраси, докато тренират. Можем само да се надяваме и ние да не се прочуем с подобни срамни сцени.