Сръбският футболист на Левски - Милош Цветкович, все още не е получил предложение за нов договор.

Контрактът на крайния бранител изтича в края на сезона, което означава, че от началото на 2019-а, Цветкович ще е има правото да преговаря с други клубове, които могат да си осигурят услугите му без да плащат трансферна сума.

Това съобщи агентът му Милко Бански чрез профила си във Facebook.

"Никога не съм писал тук за професията си, винаги съм избягвал да коментирам неща свързани с футбола.

Последната седмица ми пишат десетки хора, телефонът ми прегря от обаждания на непознати.Затова ще го кажа тихо. До момента никой не е отправял каквото и да е предложение нито към мен, нито към Милош Цветкович за подновяване на договора му с ФК Левски.

И двамата следим с интерес написаното по медиите.С радост приемаме факта, че лично г-н Русев се е заел с преговорите за нови договори с играчите, за които е преценено, че следва да останат в отбора.

За съжаление на Милош към момента той не е от тези играчи, което ми позволява да вляза в контакт с клубове проявяващи интерес към него.

И двамата с Милош добре помним ситуацията с Роман Прохазка. Подобно развитие на "преговорите" леко ни усмихва.

Декларирам открито, че Милош Цветкович се чувства отлично в София.Чувства се приет, обичан и с радост би останал във ФК Левски и до края на кариерата си", написа Бански.

28-годишният Цветкович пристигна на "Герена" в началото на миналия сезон и макар да започна доста колебливо, с течение на мачовете се превърна в неизменен титуляр в отбраната, като изигра 52 мача за клуба.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/69362-54403-3273/033100