Левски ще се раздели с Петър Хубчев в близките часове, твърди "Блиц".

В момента се водят разговори за прекратяването на договора между Хубчев и ръководството на Левски в лицето на Наско Сираков, който е мажоритарен собственик на клуба, с 51% от акциите.

На днешната си пресконференция Сираков заяви, че клубът със сигурност ще се раздели със спортния директор Ивайло Петков, но за Хубчев така и нямаше категоричен отговор.

Голмайстор №1 на Левски обаче сподели, че му предстоят разговори с наставника, като той не скри недоволството си от представянето на "сините" в последните месеци.

Освен вчерашната загуба с 0:2 от Локомотив (Пловдив) в първия полуфинал за Купата на България, Левски няма победа вече половин година. Разбира се, че в голяма част от този период футбол не се игра, но все пак да нямаш победа в официален мач от 8 декември до 10 юни е доста срамна статистика за Левски.

Според "Топспорт", фаворит за заместник на Хубчев е Ясен Петров, но не е ясно дали идването му ще стане в рамките на този сезон. Възможно е да се търси временен вариант, с който "сините" да довършат кампанията, която за поредна година се очертава нулева.