Левски може да си върне френското крило Габриел Обертан, пише "Тема Спорт". 31-годишният флангови играч е гласен за големия коз на зимната селекция на "сините". В момента той е част от елитния турски Ерзурумспор, където премина преди сезон и половина именно от "Герена".

За привличането на Обертан ще съдейства бившият бос на клуба Спас Русев, който напоследък е приел присърце случващото се при "сините" и помага по всякакъв начин.

Договорът на Обертан с Ерзурумспор е до лятото, което означава, че ако Левски иска да го вземе сега, ще трябва да плати трансферна сума. На "Герена" обаче се надянат французинът да успее да разтрогне с турците по взаимно съгласие. През есента Габриел е записал 10 мача, в които не е отбелязал гол.

В момента на "Герена" има свежи средства. Клубът подписа с голям спонсор, а освен това в касата ще влезе и добра сума от трансфера на Станислав Иванов в Чикаго Файър. До дни "сините" може да осъществят още няколко изходящи трансфера, като за продажба се спрягат имената на Найджъл Робърта и Паулиньо.