Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след срещата с фенове на отбора и сподели, че ситуацията в клуба е тежка и не е ясно дали отборът ще довърши сезона.

"Не мога да кажа дали ще го има Левски. Обсъдихме каква е ситуацията към днешна дата и как членовете могат да помогнат. Колко още ще издържи Левски зависи какви постъпления ще има. Коментирахме възможности за кампании за закупуване на карти, активизация на привържениците, възстановяване на членски карти и така нататък.

Бъдещето не изглежда розово към днешна дата. Няколко пъти казах тази седмица, хоризонтът ни е много къс. Другата седмица ще мога да кажа до кога Левски може да издържи. Вече казах, че не е важно дали аз ще продължа да работя в Левски. Не мога да отговоря дали Левски ще изкара сезона, не знам какво ще се случи", заяви Колев.

Нямам контакти с Васил Божков. Може би от десет дни не сме се чували. Не бих квалифиицирал като странно това нещо.

Явно футболистите са добри артисти. От това, което видях са спокойни. Лагерът е минал добре. Имаха предимството, че не бяха в България. Вече тук ще се потопят в действителността. Ролята на старши треньора и спортния директор е да ги задържат спокойни и да ги подготвят. Предстои ни официален мач другата седмица и нека изиграем добър мач.

На тази среща съм по покана на националния клуб на привържениците. Ще има изявление от клуба за срещата другата седмица. Тогава ще има яснота. Нямам отговор дали ще продължим, как и какви ще са целите. Акциите си имат приносител и трябва воля от негова страна", заяви Павел Колев.