Австрийската строителна компания STRABAG официално се превърна в генерален спонсор на “Левски”. Новината бе оповестена от “сините”, които съобщиха, че сделката е подписана по-рано днес. Договорът вече е в сила и логото на австрийците ще бъде на екипите на футболистите за утрешното дерби с ЦСКА.

“Ръководството на „ПФК Левски“ благодари на колегите от STRABAG за добрите и професионални взаимоотношения в хода на преговорите и заявява, че ще положи всички усилия, за да удовлетвори очакванията на партньора си по отношение на рекламното сътрудничество между най-обичания футболен клуб в България и строителната компания със световно реноме”, написаха от клуба на официалния си уебсайт.

Междувременно дойде и друга добра новина за клуба. Подписано е споразумение с VIVACOM, с което са уредени финансовите взаимоотношения между двете страни.

“С активното съдействие на г-н Спас Русев и съгласно условията на договора клубът може да се похвали с отпадане на дълг от над 3 млн. лв. Ръководството на Левски благодари на г-н Русев и изразява надежда, че партньорските отношения с VIVACOM ще продължат още дълго и ще се развият, за да бъдат още по-успешни и за двете страни”, споделиха още от клуба”